Felkészülés az indulásra

2012.02.13. 21:57

 Elérkezett az utolsó este a Paradise Valleyban, 10 itt töltött nap után készültünk a keserves visszaútra.  A gondolat, hogy újra végig kell mennünk ezen hosszú, fárasztó úton nem vidított fel. A bőséges vacsora mellett gondoltunk a másnapra is, az egész napos gyaloglás mellett sem időnk, sem alapanyagunk nem lesz a főzéshez. Néhány tésztaleves, fűszerek, talán egy zacskó gyors rizsünk, fél tábla csokink, kis téliszalámink maradt.

Elbúcsúztunk a rénszarvasoktól is.

Elégettünk mindent amit nem akartunk cipelni

Csináltunk egy halászlét reggelire és lesütöttünk egy adag halat másnap estére is. Az ideút tapasztalataiból okulva a visszautat alaposan megterveztük. A másik parton fogunk visszamenni, az könnyebbnek és barátságosabbnak tűnt idefelé. Tervünk szerint az első napot végiggyalogoljuk és estére elérünk a völgy bejáratához. Itt  verünk tábort, bevacsorázunk a hozott sült halból. 
A következő napra kisebb távot terveztünk be. Reggel elindulunk a kis tóhoz és délutánra odaérünk. Ekkorra már nagyon éhesek leszünk és megfogjuk a vacsorára való halat, rengeteg szedést láttunk idefelé jövet. Kiadós pihenés után a harmadik napon ismét sokat gyaloglunk, vissza a Robinson folyóhoz. Így terveztük el az utat, felkészültünk rá fejben tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz. A körülmények azonban felülírták elképzelésünket.

 

Búcsúzóul pedig egy csodálatos film a Paradise Valleyről 

A bejegyzés trackback címe:

https://gronlandfishing.blog.hu/api/trackback/id/tr54102646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása